Ana içeriğe atla

Hekimoğlu Son Bölüm Takılmadan İzle | Hekimoğlu VPN ile İzleme

 Youtube'dan Hekimoğlu İzle | Donmadan Hekimoğlu İzle | VPN ile Hekimoğlu İzle


Bildiğiniz üzere Hekimoğlu dizisi YouTube'a ilk yüklendiğinde 2-3 gün kadar izlenilemiyor, en azından Türkiye'de. Bunun sebebi yayınlayan kanalın daha fazla para kazanmak istemesi, böyle yaptıklarında Türkiye reklamları değil farklı ülkelerin reklamları çıkıyor ve daha fazla para kazanıyorlar.

Şimdi size Hekimoğlu YouTube'a ilk yüklendiğinde nasıl izleyebileceğinizi göstereceğim.


Adım 1: Operayı indiriyoruz. Eğer bilgisayar kullanıyorsanız kurmayı da unutmayın. Opera dahili VPN'e sahip ücretsiz bir tarayıcı ve bu sayede Türkiye'deyken farklı bir ülkede gibi gözüküyoruz. Merak etmeyin bu kötü veya illlegal bir şey değil :) Aşağıdaki fotoğraflara tıklayarak indirebilirsiniz.




Maalesef küçük sitemin giderlerini karşılamak için linklere reklam koymak zorundayım :( ama siz reklamı geçmeyi şuradan öğrenebilirsiniz.

Adım 2: Tarayıcının "VPN" özelliğini açın, bu sayede internette farklı bir ülkede gibi gözükeceksiniz.
Mobil Cihazlarda Opera VPN'i Aktif Etme:
  • Tarayıcıya girin ve ayarları açın.
  • Ayarlar’dan VPN’i açın.
  • Dilediğiniz bölgeyi seçin.
Bilgisayarda Opera VPN'i Aktif Etme:
  • Ayarlar bölümüne gidin.
  • VPN özelliğini aktif olarak işaretleyin.
  • Herhangi bir internet sitesine girin.
  • Adres çubuğunun solunda VPN sekmesi göreceksiniz.
  • Dilediğiniz bölgeyi seçin.
Adım 3: Arama çubuğuna "YouTube" yazın. Hekimoğlu kanalını bulun ve "Full Bölümler" oynatma listesini açıp izlemek istediğiniz bölüme tıklayın, eğer "bu video bulunduğunuz ülkede engelli" gibi bir yazı çıkarsa ayarlardan konumu değiştirip birdaha deneyin.
Genelde Asya-Pasifik bölgesini seçtiğinizde izleyebiliyorsunuz.
Okuduğunuz için teşekkürler :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

43K Full HD Dünya Haritası! 8K | 16K

  Fiziki haritadır. Başlıkta 8K yazıyor ama aslında 43k tam bir milyar piksel var. Haritayı ilçe boyutuna kadar küçülttüğünde piksel kalitesi anca düşüyor. Harita bu değil, buradaki harita 4K, haritayı buradan indirebilirsiniz. Eğer link kısaltma servisini geçemediyseniz buradan nasıl geçileceğini öğrenebilirsiniz. Maalesef küçük sitemin giderleri için bunu yapmak zorundayım :( . Link kısaltmayı geçtikten sonra açılan pencerede 3 noktaya tıklayıp ' download ' tuşuna basın.

Kodsuz Oyun Motoru | Kodsuz, Ücretsiz, Türkçe Oyun Motoru | GDevelop5

 Bahsedeceğimiz oyun motorunun adı GDevelop. GDevelop açık kaynaklı bir oyun motorudur. GDevelop aynı zamanda JavaScript desteği de sunuyor! Bu yazımızda soru-cevap şeklinde size GDevelop'tan bahsedeceğim. GDevelop Nedir? GDevelop yakın zamanda 5. sürümü çıkan, açık kaynaklı bir 2D oyun motorudur.  GDevelop Ücretli Mi? Hayır GDevelop açık kaynaklı olduğu için sizden hiçbir ücret talep etmez. GDevelop Türkçe Mi?  %74 evet, bu yazıyı yazdığımda %74 oranında Türkçe idi. Sizde  buradan  çevirisine katkıda bulunabilirsiniz. (Açılan sekmede Google hesabınızla oturum açabilirsiniz.)  Nasıl Kodsuz Oyun Yapacağım? Kod kullanmayacaksınız ama bir görsel programlama dili kullanacaksınız. Etkinlikler ve Davranışlar sistemini kullanacaksınız. GDevelop'u indirmeden önce  başlarken   yazısını okuyun, temel oyun kavramlarını öğrenmek için  buradaki  yazıyı okuyun. (Bu yazılar İngilizce'dir, İngilizce bilmiyorsanız Google Çeviri gibi araçlarla okuyabilirsiniz.)  Resmi GDevelop5 Wiki'si G

Tüm DLL Hatalarının Çözümleri

DLL hataları bir programın -genellikle bir oyunun- o programın çalışması için gerekli dosyalardan birinin ya da birkaçının olmamasından yada bozuk olmasından kaynaklanıyor. Şimdi gelelim çözümlerimize, hatamız " xinput1_3.dll " olsun, ilk olarak bu siteden aratıp ilgili dosyayı indiriyoruz, sonra indirdiğimiz dosyayı ZIP'ten çıkartıp Bilgisayarınız 64 bit ise " C:\Windows\SysWOW64 " ve " C:\Windows\System32 " dizinine kopyalayın, bilgisayarınız 32 bit ise sadece " C:\Windows\System32 " dizinine kopyalayın. bu işlemleri yaptığınızda %90 düzelecektir, eğer düzelmezse programın dosya konumunu açıp, uzantılar gözüküyorken " .dll " diye arayıp çıkan sonuçlardan birinin dosya konumunu açıp dll dosyasını oraya da kopyalayın . Okuduğunuz için teşekkürler :) Dipnot : Küçük sitemin giderleri için linkeri reklamlı vermek zorundayım ama siz reklamın nasıl geçileceğini buradan öğrenebilirsiniz.